Installatietechniek
C. de Bruijn
Akkervoortweg 4
5827AP
Vortum-Mullem

T: 0485-572265
M: 06 46 34 02 74
F: 0485-572110
info@cdebruijn.nl

Ook voor een deskundig en vrijblijvend advies kunt u terecht bij C. de Bruijn Installatietechniek. Wij zijn u graag van dienst met kwaliteit en service.

druppel

Gas & Water

Gasfitten

Een gasinstallatie is een relatief eenvoudige installtie, maar denkt u zich eens in welke risico's u loopt indien een gasinstallatie niet op een vakkundige wijze wordt aangelegd. Onze medewerkers zijn hiervoor uitstekend geschoold. Tevens worden de installaties na aanleg beproefd op dichtheid. Een gasinstallatie van een erkende installateur, dat is pas een veilig gevoel.

Sanitair

De ontwerpers van sanitaire toestellen verdiepen zich steeds verder in uw wensen om vervolgens de meeste prachtige onderdelen te ontwerpen. Voor uw woning kunnen wij u ook de mooiste sanitaire installaties leveren, geheel afgestemd op uw persoonlijke wensen en mogelijkheden. Informeer naar de partners waarmee wij zaken doen.

In onze europeese leefomgeving is schoondrinkwater van zelfg sprekend, maar dit dient ook zo te blijven. Ook voor een drinkwaterinstallatie geldt dat deze op de juiste wijze moet zijn ontworpen en aangelegd. Hiermee wordt het ontstaan van bijvoorbeeld legionella in uw installatie uitgesloten. Laat ook de aanleg van uw drinkwater installatie daarom over aan de erkende installateur.

De binnenriolering in uw pand zorgt ervoor dat afvalwater vlot en zonder ongewenste geluiden wegloopt. Ook bij een binnenrioleringsysteem geldt dat een goed ontwerp garant staat voor een probleemloze installatie. Wij kunnen deze installaties voor u ontwerpen en aanleggen in diverse materiaalsoorten en uitvoeringen, geheel afgestemd op u situatie.

Dak & Zinkwerk

De afvoer van regenwater dient zodanig te gebeuren dat er geen lekkages ontstaan welke overlast geven of de bouwkundige constructie kunnen aantasten. Voor de aanleg van u dakwerk en hemelwaterafvoeren beschikken wij over jarenlange ervaring.

Waterbehandeling

Ook voor waterbehandeling bent u bij ons aan het juiste adres. Denk hierbij aan:

  • Waterontharding
  • Zuiveren & filtreren
  • Ammonium verwijderen
  • Eigen bron installaties